Politikker

PARFUME I VALDES BØRNEHUS

I Valdes Børnehus henstiller vi til, at børn og personale, samt andre der har deres gang i huset, bruger parfumefri vaskemidler, shampooer, cremer mm. Det gør vi, da der er børn og personaler som ikke kan tåle parfume.

SUKKERPOLITIK I VALDES BØRNEHUS – VUGGESTUEN

I vuggestuen i Valdes Børnehus er vi helt sukkerfrie. Vi får ikke sukker i madlavningen overhovedet, og til fødselsdage og fester bliver der ikke serveret noget med sukker i. Forældrene er velkomne til at medbringe boller, frugt eller lignende; snak gerne med personalet herom, da vi kan have børn med særlige behov.

SUKKERPOLITIK I VALDES BØRNEHUS – BØRNEHAVEN

I børnehaven i Valdes Børnehus er vi næsten sukkerfri. Vi spiser den dejlige mad som fælles produktionskøkkenet i Kobbelvænget laver. Madplanen kan ses på hjemmesiden for Kobbelvænget. Når vi fejrer børnenes fødselsdage, må børnene rigtig gerne have sukkerfrie ting med til at dele ud til alle børnene i børnehaven. Det kan være små rosinpakker, frugt, figenstænger, boller eller lignende. Snak gerne med personalet herom.

Ca. 5 gange om året må vi få lidt sukker. Det kan f.eks. være til fastelavn, hvor der er lidt sødt på toppen af fastelavnsbollerne, et lille påskeæg som påskeharen har gemt på volden, en lille is i den varmeste tid, lidt sødt at dyppe æbleskiverne i til jul og saftevand til.

POLITIK FOR FÆRDSEL VED VAND – BØRNEHAVEN

Den første måned, når man starter i børnehaven i Valdes Børnehus skal man ikke på tur uden for Kobbelvænget. Barnet skal vænne sig til personalet, de andre børn, stedet og reglerne, ligesom personalet skal lære barnet at kende.

Herefter, når man går til Mosen og leger ved vandet, er man max 2 voksne og 12 børn.

Til ture på Volden og til andre legepladser kan man tage af sted hele stuen.